๐ฌ Moje ลผycie brzmi jak scenariusz filmu.
Byล garaลผ, wielkie marzenia i naturalne kosmetyki pakowane wลasnorฤcznie. Potem globalny biznes, konferencje, tysiฤ ce ludzi i tempo jak w pociฤ gu jadฤ cym 200 km/h.
ย
Brzmi jak Hollywood? Niestety nie byลo kaskaderรณw, ktรณrzy mogliby odegraฤ trudne sceny za mnie. ๐
Byลy za to: sukcesy, ale teลผ kryzysy, walka z uzaleลผnieniami, rozstania i momenty, gdy ciฤลผko byลo wstaฤ z ลรณลผka.
ย
To wลaลnie wtedy zrozumiaลem, ลผe prawdziwe zwyciฤstwo nie polega na tym, by โwygraฤ ลwiatโ, tylko by nie przegraฤ samego siebie.
ย
Dziล wciฤ ลผ jestem w drodze. Biznes? Tak. Nowe projekty? Oczywiลcie. Ale przede wszystkim โ bliskoลฤ, relacje i obecnoลฤ. Bo ลผaden status ani tytuล nie zastฤ pi porannej kawy wypitej z dzieฤmiโฆ albo jajecznicy smaลผonej na maลej turystycznej kuchence w gรณrach.
ย
๐ Jeลli ktoล z Was myลli, ลผe sukces chroni przed kryzysami โ zdradzฤ Wam sekret: nie chroni. Ale to wลaลnie kryzysy uczฤ , co naprawdฤ ma sens.
ย
A moraล? W biznesie moลผesz zdobyฤ wiele, ale najlepiej inwestuje siฤ wโฆ ludzi. Zwลaszcza tych najbliลผszych.

SaRoCreates 14 เจกเจฌเจฒเจฏเฉ
Maurycy, Twoja historia juลผ brzmi jak film (drogi โ od garaลผu, przez globalny biznes, aลผ po jajecznicฤ w gรณrach z dzieฤmi. ๐ฌ๐).
I wลaลnie w tym tkwi piฤkno: sceny najprostsze okazujฤ siฤ najwaลผniejsze.
Dlatego cieszy, ลผe na Walen rodzi siฤ spoลecznoลฤ, ktรณra nie tylko โgra w biznesโ, ale razem pisze wลasny scenariusz o relacjach, inspiracji i wspรณlnym wzrastaniu. ๐ฑ๐ค