Notice: Undefined offset: 1472 in /var/www/html/assets/includes/functions_two.php on line 6973
Wzloty i upadki ๐ŸคŒ

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/assets/includes/functions_two.php:6973) in /var/www/html/themes/walen/layout/header/content.phtml on line 3

Zaczynaล‚em w garaลผu z kosmetykami โ€“ nie jako rockman ๐Ÿ˜‰.
Zbudowaล‚em globalny biznes, ale dopiero jajecznica na turystycznej kuchence z dzieฤ‡mi nauczyล‚a mnie, czym jest prawdziwy sukces. ๐Ÿณโ›บ

๐ŸŽฌ Moje ลผycie brzmi jak scenariusz filmu.

Byล‚ garaลผ, wielkie marzenia i naturalne kosmetyki pakowane wล‚asnorฤ™cznie. Potem globalny biznes, konferencje, tysiฤ…ce ludzi i tempo jak w pociฤ…gu jadฤ…cym 200 km/h.

ย 

Brzmi jak Hollywood? Niestety nie byล‚o kaskaderรณw, ktรณrzy mogliby odegraฤ‡ trudne sceny za mnie. ๐Ÿ˜‰

Byล‚y za to: sukcesy, ale teลผ kryzysy, walka z uzaleลผnieniami, rozstania i momenty, gdy ciฤ™ลผko byล‚o wstaฤ‡ z ล‚รณลผka.

ย 

To wล‚aล›nie wtedy zrozumiaล‚em, ลผe prawdziwe zwyciฤ™stwo nie polega na tym, by โ€žwygraฤ‡ ล›wiatโ€, tylko by nie przegraฤ‡ samego siebie.

ย 

Dziล› wciฤ…ลผ jestem w drodze. Biznes? Tak. Nowe projekty? Oczywiล›cie. Ale przede wszystkim โ€“ bliskoล›ฤ‡, relacje i obecnoล›ฤ‡. Bo ลผaden status ani tytuล‚ nie zastฤ…pi porannej kawy wypitej z dzieฤ‡miโ€ฆ albo jajecznicy smaลผonej na maล‚ej turystycznej kuchence w gรณrach.

ย 

๐Ÿ‘‰ Jeล›li ktoล› z Was myล›li, ลผe sukces chroni przed kryzysami โ€“ zdradzฤ™ Wam sekret: nie chroni. Ale to wล‚aล›nie kryzysy uczฤ…, co naprawdฤ™ ma sens.

ย 

A moraล‚? W biznesie moลผesz zdobyฤ‡ wiele, ale najlepiej inwestuje siฤ™ wโ€ฆ ludzi. Zwล‚aszcza tych najbliลผszych.

เจนเฉ‹เจฐ เจชเฉœเฉเจนเฉ‹
เจŸเจฟเฉฑเจชเจฃเฉ€เจ†เจ‚
SaRoCreates 14 เจกเจฌเจฒเจฏเฉ‚

Maurycy, Twoja historia juลผ brzmi jak film (drogi โ€“ od garaลผu, przez globalny biznes, aลผ po jajecznicฤ™ w gรณrach z dzieฤ‡mi. ๐ŸŽฌ๐Ÿš—).

I wล‚aล›nie w tym tkwi piฤ™kno: sceny najprostsze okazujฤ… siฤ™ najwaลผniejsze.

Dlatego cieszy, ลผe na Walen rodzi siฤ™ spoล‚ecznoล›ฤ‡, ktรณra nie tylko โ€˜gra w biznesโ€™, ale razem pisze wล‚asny scenariusz o relacjach, inspiracji i wspรณlnym wzrastaniu. ๐ŸŒฑ๐Ÿค

Krystyna Jฤ™drzejczak 14 เจกเจฌเจฒเจฏเฉ‚

Tak potencjaล‚ ludzki to niekoล„czฤ…ca sie Kreatywnoล›ฤ‡. To pokล‚ady jakich nikt nie jest w stanie wyceniฤ‡ i oceniฤ‡. Tak, potencjaล‚ ludzki to niewyczerpane ลบrรณdล‚o kreatywnoล›ci i siล‚y. ลปaden kryzys nie jest w stanie go zniszczyฤ‡, a wrฤ™cz przeciwnie โ€“ to wล‚aล›nie trudne momenty wydobywajฤ… z ludzi najgล‚ฤ™bsze zasoby odwagi, pomysล‚owoล›ci i serca.

Inwestujฤ…c w ludzi โ€“ w ich rozwรณj, marzenia i wzajemne wsparcie โ€“ tworzysz kapitaล‚, ktรณrego nie da siฤ™ ani zmierzyฤ‡, ani skopiowaฤ‡. To wล‚aล›nie ludzie sฤ… fundamentem trwaล‚ego sukcesu โ€“ takiego, ktรณry nie koล„czy siฤ™ na wyniku, ale zostaje w pamiฤ™ci i sercach.

Bo najwiฤ™ksze zwyciฤ™stwa to nie te zapisane w liczbach, lecz te zapisane w relacjach i w tym, kim stajemy siฤ™ dziฤ™ki sobie nawzajem.

Maล‚gorzata Kmiecik 15 เจกเจฌเจฒเจฏเฉ‚

Maurycy, Twoja historia porusza mnie szczegรณlnie, bo w pewien sposรณb jest teลผ czฤ™ล›ciฤ… mojej drogi.
Zaczynaล‚am od etatu, pรณลบniej rwaล‚o mnie do tradycyjnego biznesu, a w 2009 roku po raz pierwszy spotkaล‚am MLM โ€“ wล‚aล›nie w Twojej firmie. To tam stawiaล‚am swoje pierwsze, moลผe nieporadne, kroki, ale wล‚aล›nie dziฤ™ki tej przestrzeni uksztaล‚towaล‚ siฤ™ mรณj kierunek: ลผe chcฤ™ czegoล› wiฤ™cej, gล‚ฤ™biej i ล›wiadomiej. ๐Ÿ™

Dziล› prowadzฤ™ wล‚asny gabinet Kraina Dล‚ugowiecznoล›ci, stworzyล‚am โ€ždoktorat z samego siebieโ€ i wspieram ludzi holistycznie. Ale fundament, ktรณry wyniosล‚am z tamtego czasu, wciฤ…ลผ jest ze mnฤ… โ€“ i za to jestem Ci bardzo wdziฤ™czna.

Twoja jajecznica na turystycznej kuchence piฤ™knie symbolizuje prawdziwy sens sukcesu. Bo tak jak piszesz โ€“ najwaลผniejsze jest to, ลผeby nie przegraฤ‡ samego siebie i byฤ‡ obecnym dla tych, ktรณrych kochamy.๐Ÿ’œ

JacekS 15 เจกเจฌเจฒเจฏเฉ‚

dokล‚adnie, w sedno

เจ–เฉ‹เจœ
เจชเฉเจฐเจธเจฟเฉฑเจง เจชเฉ‹เจธเจŸเจพเจ‚
เจธเจผเฉเจฐเฉ‡เจฃเฉ€เจ†เจ‚