Notice: Undefined offset: 1472 in /var/www/html/assets/includes/functions_two.php on line 6973
Wzloty i upadki 🤌

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/assets/includes/functions_two.php:6973) in /var/www/html/themes/walen/layout/header/content.phtml on line 3

Wzloty i upadki 🤌

注释 · 114 观看次数

Zaczynałem w garażu z kosmetykami – nie jako rockman 😉.
Zbudowałem globalny biznes, ale dopiero jajecznica na turystycznej kuchence z dziećmi nauczyła mnie, czym jest prawdziwy sukces. 🍳⛺

🎬 Moje życie brzmi jak scenariusz filmu.

Był garaż, wielkie marzenia i naturalne kosmetyki pakowane własnoręcznie. Potem globalny biznes, konferencje, tysiące ludzi i tempo jak w pociągu jadącym 200 km/h.

Brzmi jak Hollywood? Niestety nie było kaskaderów, którzy mogliby odegrać trudne sceny za mnie. 😉

Były za to: sukcesy, ale też kryzysy, walka z uzależnieniami, rozstania i momenty, gdy ciężko było wstać z łóżka.

To właśnie wtedy zrozumiałem, że prawdziwe zwycięstwo nie polega na tym, by „wygrać świat”, tylko by nie przegrać samego siebie.

Dziś wciąż jestem w drodze. Biznes? Tak. Nowe projekty? Oczywiście. Ale przede wszystkim – bliskość, relacje i obecność. Bo żaden status ani tytuł nie zastąpi porannej kawy wypitej z dziećmi… albo jajecznicy smażonej na małej turystycznej kuchence w górach.

👉 Jeśli ktoś z Was myśli, że sukces chroni przed kryzysami – zdradzę Wam sekret: nie chroni. Ale to właśnie kryzysy uczą, co naprawdę ma sens.

A morał? W biznesie możesz zdobyć wiele, ale najlepiej inwestuje się w… ludzi. Zwłaszcza tych najbliższych.

注释
SaRoCreates 14 w

Maurycy, Twoja historia już brzmi jak film (drogi – od garażu, przez globalny biznes, aż po jajecznicę w górach z dziećmi. 🎬🚗).

I właśnie w tym tkwi piękno: sceny najprostsze okazują się najważniejsze.

Dlatego cieszy, że na Walen rodzi się społeczność, która nie tylko ‘gra w biznes’, ale razem pisze własny scenariusz o relacjach, inspiracji i wspólnym wzrastaniu. 🌱🤝

Krystyna Jędrzejczak 14 w

Tak potencjał ludzki to niekończąca sie Kreatywność. To pokłady jakich nikt nie jest w stanie wycenić i ocenić. Tak, potencjał ludzki to niewyczerpane źródło kreatywności i siły. Żaden kryzys nie jest w stanie go zniszczyć, a wręcz przeciwnie – to właśnie trudne momenty wydobywają z ludzi najgłębsze zasoby odwagi, pomysłowości i serca.

Inwestując w ludzi – w ich rozwój, marzenia i wzajemne wsparcie – tworzysz kapitał, którego nie da się ani zmierzyć, ani skopiować. To właśnie ludzie są fundamentem trwałego sukcesu – takiego, który nie kończy się na wyniku, ale zostaje w pamięci i sercach.

Bo największe zwycięstwa to nie te zapisane w liczbach, lecz te zapisane w relacjach i w tym, kim stajemy się dzięki sobie nawzajem.

Małgorzata Kmiecik 15 w

Maurycy, Twoja historia porusza mnie szczególnie, bo w pewien sposób jest też częścią mojej drogi.
Zaczynałam od etatu, później rwało mnie do tradycyjnego biznesu, a w 2009 roku po raz pierwszy spotkałam MLM – właśnie w Twojej firmie. To tam stawiałam swoje pierwsze, może nieporadne, kroki, ale właśnie dzięki tej przestrzeni ukształtował się mój kierunek: że chcę czegoś więcej, głębiej i świadomiej. 🙏

Dziś prowadzę własny gabinet Kraina Długowieczności, stworzyłam „doktorat z samego siebie” i wspieram ludzi holistycznie. Ale fundament, który wyniosłam z tamtego czasu, wciąż jest ze mną – i za to jestem Ci bardzo wdzięczna.

Twoja jajecznica na turystycznej kuchence pięknie symbolizuje prawdziwy sens sukcesu. Bo tak jak piszesz – najważniejsze jest to, żeby nie przegrać samego siebie i być obecnym dla tych, których kochamy.💜

JacekS 15 w

dokładnie, w sedno