đŦ Moje Åŧycie brzmi jak scenariusz filmu.
ByÅ garaÅŧ, wielkie marzenia i naturalne kosmetyki pakowane wÅasnorÄcznie. Potem globalny biznes, konferencje, tysiÄ ce ludzi i tempo jak w pociÄ gu jadÄ cym 200 km/h.
Â
Brzmi jak Hollywood? Niestety nie byÅo kaskaderÃŗw, ktÃŗrzy mogliby odegraÄ trudne sceny za mnie. đ
ByÅy za to: sukcesy, ale teÅŧ kryzysy, walka z uzaleÅŧnieniami, rozstania i momenty, gdy ciÄÅŧko byÅo wstaÄ z ÅÃŗÅŧka.
Â
To wÅaÅnie wtedy zrozumiaÅem, Åŧe prawdziwe zwyciÄstwo nie polega na tym, by âwygraÄ Åwiatâ, tylko by nie przegraÄ samego siebie.
Â
DziÅ wciÄ Åŧ jestem w drodze. Biznes? Tak. Nowe projekty? OczywiÅcie. Ale przede wszystkim â bliskoÅÄ, relacje i obecnoÅÄ. Bo Åŧaden status ani tytuÅ nie zastÄ pi porannej kawy wypitej z dzieÄmiâĻ albo jajecznicy smaÅŧonej na maÅej turystycznej kuchence w gÃŗrach.
Â
đ JeÅli ktoÅ z Was myÅli, Åŧe sukces chroni przed kryzysami â zdradzÄ Wam sekret: nie chroni. Ale to wÅaÅnie kryzysy uczÄ , co naprawdÄ ma sens.
Â
A moraÅ? W biznesie moÅŧesz zdobyÄ wiele, ale najlepiej inwestuje siÄ wâĻ ludzi. ZwÅaszcza tych najbliÅŧszych.

SaRoCreates 14 w
Maurycy, Twoja historia juÅŧ brzmi jak film (drogi â od garaÅŧu, przez globalny biznes, aÅŧ po jajecznicÄ w gÃŗrach z dzieÄmi. đŦđ).
I wÅaÅnie w tym tkwi piÄkno: sceny najprostsze okazujÄ siÄ najwaÅŧniejsze.
Dlatego cieszy, Åŧe na Walen rodzi siÄ spoÅecznoÅÄ, ktÃŗra nie tylko âgra w biznesâ, ale razem pisze wÅasny scenariusz o relacjach, inspiracji i wspÃŗlnym wzrastaniu. đąđ¤