Notice: Undefined offset: 1472 in /var/www/html/assets/includes/functions_two.php on line 6973
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’Žโœจ Podbijamy ลรณdลบ โ€“ razem, w jednoล›ci i mocy! โœจ๐Ÿ’Ž๐Ÿ”ฅ..

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/assets/includes/functions_two.php:6973) in /var/www/html/themes/walen/layout/header/content.phtml on line 3
โœถโœถ 2 2 3 0 แƒ’แƒ แƒซแƒœแƒแƒ‘แƒก แƒฃแƒงแƒ•แƒแƒ แƒ“แƒ
15 w

๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’Žโœจ Podbijamy ลรณdลบ โ€“ razem, w jednoล›ci i mocy! โœจ๐Ÿ’Ž๐Ÿ”ฅ

Przyjechaล‚yล›my do serca Polski โ€“ ลรณdลบ, szykuj siฤ™! ๐Ÿš€
To tutaj nasze energie, marzenia i wizje spotykajฤ… siฤ™, by stworzyฤ‡ coล›, co zostanie na dล‚ugo.

๐Ÿ‘‘ Ja, Gosia โ€“ istota caล‚ego tego piฤ™knego zamieszania โ€“ dowiozล‚am moje cudowne dziewczyny prosto tutaj, by razem z Wami otwieraฤ‡ nowe drzwi.

๐ŸŒŸ Ja, Beata123 โ€“ przyjechaล‚am, by z caล‚ego serca podbijaฤ‡ ลรณdลบ i wnosiฤ‡ tu radoล›ฤ‡, rozwรณj i wielkฤ… obfitoล›ฤ‡.

๐Ÿ’ซ Ja, Wladyslawa Dziubala โ€“ z Sosnowca โ€“ przyjechaล‚am, by Was poznaฤ‡ i byฤ‡ czฤ™ล›ciฤ… tej jedynej w swoim rodzaju wspรณlnoty ล›wiatล‚a i aktywnoล›ci.

๐ŸŒบ Ja, Krystyna Jฤ™drzejczak โ€“ doล‚ฤ…czam do tych niezwykล‚ych kobiet, by razem z nimi nieล›ฤ‡ tฤ™ moc, ktรณra przemienia codziennoล›ฤ‡ w speล‚nienie.

I w ukryta Cรณrcia Dagmara_choszcz

๐ŸŽถ A my wszystkie razem โ€“ niczym orkiestra jednoล›ci โ€“ gramy melodiฤ™ wolnoล›ci, rozwoju i zarabiania potฤ™ลผnych pieniฤ™dzy w przestrzeni, gdzie duch, wspรณlnota i wizja idฤ… ramiฤ™ w ramiฤ™.

๐Ÿ’– ลรณdลบ czeka na nas. A my jesteล›my gotowe โ€“ caล‚ym sercem i peล‚niฤ… mocy.

๐Ÿš€ Bo kiedy kobiety ล‚ฤ…czฤ… siฤ™ w jednoล›ci, caล‚e miasta stajฤ… siฤ™ ล›wiadkami cudu.

#walen #Zdobyฤ‡ลรณdลบ #Jednoล›ฤ‡ #Siล‚aKobiet #nowaera

imageimage
+9