Notice: Undefined offset: 1472 in /var/www/html/assets/includes/functions_two.php on line 6973
πŸ”₯πŸ’Žβœ¨ Podbijamy ŁódΕΊ – razem, w jednoΕ›ci i mocy! βœ¨πŸ’ŽπŸ”₯..

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/assets/includes/functions_two.php:6973) in /var/www/html/themes/walen/layout/header/content.phtml on line 3
✢✢ 2 2 3 0 αž€αŸ†αž–αž»αž„αž˜αžΆαž“αž’αžΆαžšαž˜αŸ’αž˜αžŽαŸ αžŸαŸ’αžšαž‘αžΆαž‰αŸ‹
15 w

πŸ”₯πŸ’Žβœ¨ Podbijamy ŁódΕΊ – razem, w jednoΕ›ci i mocy! βœ¨πŸ’ŽπŸ”₯

PrzyjechaΕ‚yΕ›my do serca Polski – ŁódΕΊ, szykuj siΔ™! πŸš€
To tutaj nasze energie, marzenia i wizje spotykają się, by stworzyć coś, co zostanie na długo.

πŸ‘‘ Ja, Gosia – istota caΕ‚ego tego piΔ™knego zamieszania – dowiozΕ‚am moje cudowne dziewczyny prosto tutaj, by razem z Wami otwieraΔ‡ nowe drzwi.

🌟 Ja, Beata123 – przyjechaΕ‚am, by z caΕ‚ego serca podbijaΔ‡ ŁódΕΊ i wnosiΔ‡ tu radoΕ›Δ‡, rozwΓ³j i wielkΔ… obfitoΕ›Δ‡.

πŸ’« Ja, Wladyslawa Dziubala – z Sosnowca – przyjechaΕ‚am, by Was poznaΔ‡ i byΔ‡ czΔ™Ε›ciΔ… tej jedynej w swoim rodzaju wspΓ³lnoty Ε›wiatΕ‚a i aktywnoΕ›ci.

🌺 Ja, Krystyna JΔ™drzejczak – doΕ‚Δ…czam do tych niezwykΕ‚ych kobiet, by razem z nimi nieΕ›Δ‡ tΔ™ moc, ktΓ³ra przemienia codziennoΕ›Δ‡ w speΕ‚nienie.

I w ukryta CΓ³rcia Dagmara_choszcz

🎢 A my wszystkie razem – niczym orkiestra jednoΕ›ci – gramy melodiΔ™ wolnoΕ›ci, rozwoju i zarabiania potΔ™ΕΌnych pieniΔ™dzy w przestrzeni, gdzie duch, wspΓ³lnota i wizja idΔ… ramiΔ™ w ramiΔ™.

πŸ’– ŁódΕΊ czeka na nas. A my jesteΕ›my gotowe – caΕ‚ym sercem i peΕ‚niΔ… mocy.

πŸš€ Bo kiedy kobiety Ε‚Δ…czΔ… siΔ™ w jednoΕ›ci, caΕ‚e miasta stajΔ… siΔ™ Ε›wiadkami cudu.

#walen #ZdobyćŁódΕΊ #JednoΕ›Δ‡ #SiΕ‚aKobiet #nowaera

imageimage
+9