Notice: Undefined offset: 1472 in /var/www/html/assets/includes/functions_two.php on line 6973
Zmierzaj w najlepszym dla siebie kierunku.

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/assets/includes/functions_two.php:6973) in /var/www/html/themes/walen/layout/header/content.phtml on line 3

Zmierzaj w najlepszym dla siebie kierunku.

Şərhlər · 1532 Baxışlar

Życie w harmonii, równowadze i zaufaniu do procesu życia.

✨ Moje przebudzenie ✨

Najtrudniejsze chwile mojego życia stały się początkiem największej przemiany.
Kiedy świat się rozpadał – separacja, choroba, operacja, wózek – we mnie rodził się spokój i pewność, że to część większego planu.

To właśnie wtedy odkryłam, że człowiek ma w sobie nieskończoną moc. Że tylko w harmonii z naturą i wszechświatem możemy stać się najlepszą wersją siebie. Że dopiero wtedy, gdy pokochamy siebie, potrafimy dzielić się miłością z innymi.

Dziś wiem, że każda trudność to nie kara, ale brama. Brama do przebudzenia, do światła, do prawdy o tym, kim jesteśmy naprawdę.

Każdy koniec, to nowy początek, z ufnością przyjmij go, bo jest zapowiedzią lepszego. Wierzę w to całym sercem.

🌿 A Ty – czy wierzysz, że najtrudniejsze doświadczenia mogą być drogą do odnalezienia siebie?

📖 To fragment mojej historii, którą spisuję w książce. Będzie to opowieść o przebudzeniu, sile, miłości własnej i drodze ku sobie – abyś i Ty mogła/mógł odnaleźć swoją moc.

#milosczserca

Şərhlər