Notice: Undefined offset: 1472 in /var/www/html/assets/includes/functions_two.php on line 6973
Witam - Przedstawiam możliwość uzyskania dodatkowe..

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/assets/includes/functions_two.php:6973) in /var/www/html/themes/walen/layout/header/content.phtml on line 3
✶✶ 1 2 0
14 vekt

Witam - Przedstawiam możliwość uzyskania dodatkowego dochodu w postaci zakupu tokenów GAMA dotyczących produkcji serii filmów animowanych przedstawionych na stronie https://tecra.space/gama Cena tokena 100 $ za szt. możliwość zakupu dowolnej ilości. Orientacyjny dochód jaki można uzyskać może wynieść z każdego zainwestowanego 1 $ do 3 $ a nawet.... Dając tym samym bardzo dobry dochód w sprawdzonej formie.
Jestem koproducentem i mam właściwe uprawnienia aby umożliwić każdej osobie nabywającej tokeny przeze mnie uzyskanie specjalnego bonusu - jest to dodatkowy pakiet gratisowych tokenów radykalnie zwiększających wartość zakupionej ilości [ kupujesz np. u mnie 100 tokenów - otrzymujesz ode mnie, jako koproducenta dodatkowo 100 GRATIS na swój elektroniczny portfel na platformie Tecra Space !!! ]
Zainteresowanym osobom prześlę pełne instrukcje rejestracji na platformie Tecra Space Gama, instrukcję pobrania swojego portfela. Oraz dokument [ tym samym moje upoważnienie do reprezentowania producenta ] do wypełnienia, wpisania danych, oraz ilości tokenów zakupionych, uprawniających do otrzymania gratisowej puli tokenów [ podane będa konta wpłat w zł oraz $ ] Po wszelkie dalsze informacje proszę pisać na pracapewna@gmail.com z możliwością zadawania wszelkich pytań. W przypadku zakupu dużych ilości zapewniam bezpośredni kontakt z producentem filmów [ ilość tokenów ograniczona, w październiku br. wzrost wartości tokena o 20 % ]

Tecra Space - blockchain crowdfunding platform - GAMA
tecra.space

Tecra Space - blockchain crowdfunding platform - GAMA

Tecra Space a crowdfunding platform based on its own blockchain solutions for raising capital.