Notice: Undefined offset: 1472 in /var/www/html/assets/includes/functions_two.php on line 6973
„Face of Joy” to moje dzieło, które przenosi w prz..

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/assets/includes/functions_two.php:6973) in /var/www/html/themes/walen/layout/header/content.phtml on line 3
0
15 C

„Face of Joy” to moje dzieło, które przenosi w przestrzeń ciszy, refleksji i harmonii wewnętrznej.
Na pierwszy rzut oka, postać subtelnie wyłaniająca się z abstrakcyjnych linii może zdawać się nieuchwytna, jednak z każdą chwilą spędzoną przed tym dziełem, odkrywa się jej wyjątkową głębię.
To twarz, która ukazuje wewnętrzne światło, powoli rozjaśniające cienie otaczającej rzeczywistości.
Wyraz tej twarzy, lekko uchylone usta i oczy wpatrzone wprost – to nietypowa radość, którą łatwo rozpoznać.
To radość głęboka, introspektywna, niemal kosmiczna, symbolizująca akceptację i spokój płynące z wnętrza.
Jeśli pragniesz mieć w swoim otoczeniu dzieło, które każdego dnia przypomni Ci, co jest istotą prawdziwej radości, „Face of Joy” będzie dla Ciebie idealnym wyborem.
Zapraszam do kontaktu w wiadomości prywatnej.
Pozdrawiam,
Paweł “Tyli” Tyliszczak

https://www.etsy.com/pl/listin....g/4319413017/face-of

image