Notice: Undefined offset: 1472 in /var/www/html/assets/includes/functions_two.php on line 6973
Wyniki badań naukowych wykazały, że promieniowanie..

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/assets/includes/functions_two.php:6973) in /var/www/html/themes/walen/layout/header/content.phtml on line 3

Wyniki badań naukowych wykazały, że promieniowanie podczerwone, generowane przez promieniowanie cieplne ludzkiego ciała, jest niemal w całości odbijane przez mikrosfery na skutek rozproszenia, co powoduje efekt termostatu.

👌Oznacza to, że mikrosfery ARTRAID nie emitują ciepła, lecz kumulują, wzmacniają i oddają falę cieplną konkretnej osoby w głąb jej własnych tkanek, zachowując przy tym w pełni unikalną częstotliwość i długość fali.

💥Unikalną właściwością produktów mikrosferycznych jest oddziaływanie cieplne, przy czym źródłem tego ciepła nie jest urządzenie medyczne generujące prąd elektryczny, lecz samo ciało, które za pomocą produktu odbiera falę cieplną w niezmienionej postaci.

Dzięki temu uzyskuje się warunkowy efekt „fizjoterapeutyczny”, wyrażający się w cieplnym oddziaływaniu mikrosfer na organizm człowieka.

👀Mikrosfery to wyroby medyczne z patentem na układ sercowo-naczyniowy i mięśniowo-szkieletowy. Zachęcam Cię do obserwowania mojego profilu, gdzie poznasz czym są mikrosfery i w jaki sposób mogą Ci pomóc.

👉Napisz w komentarzu "chcę" jeżeli interesuje Cię więcej informacji na temat mikrosfer.

💙Chcesz wypróbować?
Napisz do mnie – pomogę Ci złożyć zamówienie i odpowiem na wszystkie pytania. Zadbaj o swoje zdrowie!

#artraid #zdrowie #terapia #mikrosfery #ciepło #fizjoterapia #komfort #regeneracja

image