Notice: Undefined offset: 1472 in /var/www/html/assets/includes/functions_two.php on line 6973
πŸŒΏπŸ’› SΔ… takie chwile, kiedy serce przepeΕ‚nia wdziΔ™cz..

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/assets/includes/functions_two.php:6973) in /var/www/html/themes/walen/layout/header/content.phtml on line 3
✢✢ 2 2 3 0 αž€αŸ†αž–αž»αž„αž˜αžΆαž“αž’αžΆαžšαž˜αŸ’αž˜αžŽαŸ αžŸαŸ’αžšαž‘αžΆαž‰αŸ‹
13 w

πŸŒΏπŸ’› SΔ… takie chwile, kiedy serce przepeΕ‚nia wdziΔ™cznoΕ›Δ‡ i czujΔ™, ΕΌe Ε›wiat zatrzymuje siΔ™ tylko po to, bym mogΕ‚a chΕ‚onΔ…Δ‡ tΔ™ bΕ‚ogość…

Ja pracujΔ™, rozwijam siΔ™, tworzΔ™ przestrzeΕ„ dla innych, by roΕ›li i odnajdywali swojΔ… wolnoΕ›Δ‡ finansowΔ…. A w tle moja cΓ³reczka – moja maΕ‚a-wielka nauczycielka ΕΌycia – sΕ‚ucha, chΕ‚onie, edukuje się… i jednoczeΕ›nie troszczy siΔ™ o mnie.

Sama wybiera siΔ™ do lasu na grzyby πŸ„, sama kroi cebulkΔ™ i cukiniΔ™ πŸ₯’, a potem z miΕ‚oΕ›ciΔ… przygotowuje mi warzywno-grzybowy omlecik. πŸ’›

To nie jest tylko posiΕ‚ek. To akt miΕ‚oΕ›ci, czuΕ‚oΕ›ci i troski. To kwintesencja mojej bΕ‚ogoΕ›ci.

CΓ³reczko Dagmara_choszcz – jesteΕ› najwspanialszΔ… istotΔ… na Ε›wiecie. 🌸
Dziękuję, że mogę patrzeć, jak rośniesz w mądrości, samodzielności i miłości.

#WdziΔ™cznoΕ›Δ‡ #MiΕ‚oΕ›Δ‡ #MatkaICΓ³rka

image