Notice: Undefined offset: 1472 in /var/www/html/assets/includes/functions_two.php on line 6973
๐ŸŒฟ๐Ÿ’› Sฤ… takie chwile, kiedy serce przepeล‚nia wdziฤ™cz..

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/assets/includes/functions_two.php:6973) in /var/www/html/themes/walen/layout/header/content.phtml on line 3
โœถโœถ 2 2 3 0 แƒ’แƒ แƒซแƒœแƒแƒ‘แƒก แƒฃแƒงแƒ•แƒแƒ แƒ“แƒ
13 w

๐ŸŒฟ๐Ÿ’› Sฤ… takie chwile, kiedy serce przepeล‚nia wdziฤ™cznoล›ฤ‡ i czujฤ™, ลผe ล›wiat zatrzymuje siฤ™ tylko po to, bym mogล‚a chล‚onฤ…ฤ‡ tฤ™ bล‚ogoล›ฤ‡โ€ฆ

Ja pracujฤ™, rozwijam siฤ™, tworzฤ™ przestrzeล„ dla innych, by roล›li i odnajdywali swojฤ… wolnoล›ฤ‡ finansowฤ…. A w tle moja cรณreczka โ€“ moja maล‚a-wielka nauczycielka ลผycia โ€“ sล‚ucha, chล‚onie, edukuje siฤ™โ€ฆ i jednoczeล›nie troszczy siฤ™ o mnie.

Sama wybiera siฤ™ do lasu na grzyby ๐Ÿ„, sama kroi cebulkฤ™ i cukiniฤ™ ๐Ÿฅ’, a potem z miล‚oล›ciฤ… przygotowuje mi warzywno-grzybowy omlecik. ๐Ÿ’›

To nie jest tylko posiล‚ek. To akt miล‚oล›ci, czuล‚oล›ci i troski. To kwintesencja mojej bล‚ogoล›ci.

Cรณreczko Dagmara_choszcz โ€“ jesteล› najwspanialszฤ… istotฤ… na ล›wiecie. ๐ŸŒธ
Dziฤ™kujฤ™, ลผe mogฤ™ patrzeฤ‡, jak roล›niesz w mฤ…droล›ci, samodzielnoล›ci i miล‚oล›ci.

#Wdziฤ™cznoล›ฤ‡ #Miล‚oล›ฤ‡ #MatkaICรณrka

image