Notice: Undefined offset: 1472 in /var/www/html/assets/includes/functions_two.php on line 6973
Walen Community

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/assets/includes/functions_two.php:6973) in /var/www/html/themes/walen/layout/header/content.phtml on line 3
Krystyna Jędrzejczak ভাগ করা a পোস্ট  
15 w

Małgorzata Kmiecik অনুভব করছি ভালোবেসেছে
15 w

✨ Wieczór Walen School & Walen Community ✨
Dziś nasza przestrzeń wypełniła się jeszcze bardziej radością, energią i wspólną wizją. 💫
W firmowych strojach i kapeluszach pokazujemy, że Walen to nie tylko nauka i rozwój, ale też styl, charakter i siła wspólnoty.
📸 Sesja zdjęciowa? Tak! Bo każda chwila z naszej drogi zasługuje na zatrzymanie i podzielenie się nią z innymi.
🔥 Mieliśmy spotkania trójstronne z joannalap , a ja z Krystyna Jędrzejczak poprowadziłam rozmowę z moją osobą z zespołu – niesamowite doświadczenie mentoringu i wzajemnego wsparcia.
💎 Dołączyły dziś dwie nowe osoby – jedna liderki UzdrawiajaceSwiatlo GRATULACJE, druga osobiście MOJA BasicW 💜 witaj 💜 To piękne, jak nasza społeczność rośnie każdego dnia.
Walen Community to nie jest zwykła przestrzeń. To jest przestrzeń wolności, edukacji, więzi i wspólnego sukcesu. Tu każdy krok ma znaczenie, a każda osoba wnosi swój blask. 🌟 I rodzinnie tworzymy naszą niezależność. Kocham Cię córeczko Dagmara_choszcz
Dziękuję 💜
P. S. My poważnie podjęłyśmy działania, a jak u Was?
Razem tworzymy przyszłość.
Razem tworzymy historię.
Razem tworzymy Walen. 🚀
#walenschool #walencommunity #Wolność #Wspólnota #Rozwój #razemsilniejsi

imageimage
+7