Notice: Undefined offset: 1472 in /var/www/html/assets/includes/functions_two.php on line 6973
๐ŸŒฑ โ€žPowiedz mi to zapomnฤ™. Pokaลผ mi to moลผe zapamiฤ™..

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/assets/includes/functions_two.php:6973) in /var/www/html/themes/walen/layout/header/content.phtml on line 3

๐ŸŒฑ โ€žPowiedz mi to zapomnฤ™. Pokaลผ mi to moลผe zapamiฤ™tam. Kaลผ mi to zrobiฤ‡, potrafiฤ™ to zrobiฤ‡.โ€
~ Lao Tzu
To zdanie piฤ™knie oddaje to, w co wierzฤ™, ลผe najlepiej uczymy siฤ™ przez doล›wiadczenie.
Zwล‚aszcza w marketingu.
Moลผesz przeczytaฤ‡ wiele ksiฤ…ลผek, przesล‚uchaฤ‡ kursy, chล‚onฤ…ฤ‡ inspiracje...
Ale najwiฤ™kszy rozwรณj zaczyna siฤ™ wtedy, gdy zaczynasz dziaล‚aฤ‡ w realnym ล›wiecie, najlepiej w dobrym zespole, ktรณry wspiera, uczy i inspiruje.
Wล‚aล›nie tak staramy siฤ™ pracowaฤ‡.
Nie chodzi tylko o cele, liczby i strategie ale o ludzi, relacje i wspรณlnฤ… drogฤ™.
Dla wielu osรณb, ktรณre do nas doล‚ฤ…czyล‚y, to nie byล‚a tylko nowa praca -to byล‚ nowy poczฤ…tek.
๐Ÿงญ Jeล›li czujesz, ลผe chcesz siฤ™ rozwijaฤ‡ w marketingu,
๐ŸŒฑ jeล›li wiesz, ลผe masz w sobie potencjaล‚, ale brakuje Ci przestrzeni, ลผeby go rozwinฤ…ฤ‡,
๐Ÿ’ฌ napisz do mnie. Pogadamy - bez presji.
Moลผe to bฤ™dzie ten krok, ktรณry wszystko zmieni.
A moลผe po prostu dobra rozmowa.
#Rozwรณj #marketing #nowyetap #Zespรณล‚ #Wspรณล‚praca #

image